Maailman rumin koira löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämänvuotisen World’s Ungliest Dog, eli maailman rumin koira -kilpailun voitti taannoin yhdeksänvuotias englanninbulldog Zsa Zsa. Huomiota herätti erityisesti Zsa Zsan hämmästyttävän pitkä kieli ja taipumus kuolata runsaasti.

– Heti kun näimme Zsa Zsa:n kauniit kasvot, tiesimme antavamme sille ikuisen kodin. Olemme niin innoissamme sen puolesta, koiramme todella ansaitsee tämän, eläimen omistajat kuvailivat kilpailun verkkosivujen mukaan.

Nyt Zsa Zsa on kuitenkin isäntäperheensä mukaan yllättäen kuollut. Yhdeksänvuotias koira oli viettänyt yönsä perheen äidin isän luona, kun se oli kuollut nukkuessaan. Aamulla koira löydettiin menehtyneenä.

Maailman rumin koira valitaan vuosittain Kalifornian Petalumassa. Kilpailu on järjestetty jo vuodesta 2000 lähtien.