Rattijuoppo selitti poliiseille: ”Join vain liikennevaloihin pysähtyneenä”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jos otat, et aja. Näin kuuluu vanha suomalainen sääntö, jota kannattaa noudattaa edelleen. Floridalainen Earle Gustavas Stevens ymmärsi kehoituksen hieman väärin. Hän vakuutti poliiseille, että nautti alkoholia ainoastaan ajoneuvon ollessa pysähdyksissä.

Kun viranomaiset pysäyttivät 69-vuotiaan Stevensin, haistoivat he miehen haisseen alkoholilta. Lisäksi hänen puheensa sammalsi ja silmät punottivat. Miehen ajoneuvo oli osunut silminnäkijöiden mukaan jatkuvasti katukivetykseen ja hänen autostaan löydettiin pullo Jim Beam -maissiviskiä.

Poliisit kysyivät Stevensilta oliko hän nauttinut alkoholi ajon aikana. Mies vastasi: ”En ole, join ainoastaan auton ollessa liikennevaloissa tai STOP-merkin edessä”, The Smoking Gun uutisoi. Miehen veren alkoholipitoisuus ylitti kaksinkertaisesti sallitun rajan ja hänet toimitettiin putkaan.

Poliisi