Uskomaton kätkö miehen korvassa – lääkäri löysi 22 kuulokojeen suojusta

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levinneiden videoiden muodossa on nähty, että ihmisten korvakäytäviä pitkin moni hyönteinen pääsee livahtamaan ja tekemään olonsa kotoisaksi henkilön korvaan. Tällä kerralla lääkärin vastaanotolle hakeutui mies, jonka korvassa tuntui olevan jotakin ylimääräistä.

Need Raithathan vastaanotolle saapui eräänä päivänä mies, jonka korvaan kurkistettuaan lääkäri sai yllättyä. Miehen korvan sisällä oli 22 muovista kuulokojeen suojusta, jotka suojaavat kuulokojetta korvavahalta.

Videolla nähdään miten lääkäri poistaa kuulokojeiden suojukset korvasta yksi kerrallaan. Suojukset olivat pudonneet korvaan aina kun mies oli ottanut kuulokojeen irti korvasta. Hän oli luullut suojuksen aina pudonneen tai kadonneen jonnekin, minkä vuoksi hän oli korvannut sen aina uudella ja sujauttanut laitteen takaisin korvaansa.