Kädetöntä miestä syytetään turistin puukottamisesta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Floridasta kantautuvassa epätavallisessa rikostapauksessa kädetöntä miestä syytetään teräaseella suoritetusta pahoinpitelystä. Syytettynä on koditon taiteilija Jonathan Crenshaw.

Poliisin mukaan Crenshaw puukotti chicagolaista turistia kahdesti saksilla, joita hän piteli jaloillaan. Syytetty väittää vain puolustaneen itseään turistin lyötyä häntä. Sairaalaan joutuneen chicagolaismiehen mukaan hän olisi vain kysynyt suuntaohjeita kodittomalta.

Crenshaw tunnetaan kotikaupungillaan Miami Beachilla taiteensa ansiosta. Hän maalaa tauluja turistinähtävyyksien läheisyydessä pidellen sivellintä varpaidensa välissä.

Floridalaista miestä syytetään törkeästä pahoinpitelystä hengenvaarallisella aseella. Miami New Times -lehden mukaan Crenshaw on aikaisemmin pidätetty muun muassa poliisin pahointelystä ja julkijuopottelusta.