Hurja uimahyppykilpailu – paras mahapläiskä voittaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mahapläiskäksi kutsutaan uimahyppyä, joka päättyy kivuliaasti niin, että uimari osuukin veteen vatsa edellä lähes lankkuasennossa. Yleensä tällainen hyppy tehdään aina vahingossa, mutta maailmalla on myös järjestetty jo mahapläiskän maailmanmestaruuskisoja.

Nyt keskusteluohjelman juontaja Jimmy Kimmel esitteli ohjelmassaan kilpailun, jonka hän järjesti studion ohi kulkeville ihmisille. Studion ulkopuolelta napattiin halukkaita ihmisiä mukaan mittelöimään toisiaan vastaan hauskassa mahapläiskäkilpailussa.

Mahapläiskäkilpailua oli tuomaroimassa Maria Menounos, Karamo Brown ja Rico Rodrigues, jotka pisteyttivät jokaisen mahapläiskän. Huvittavan lisäelementin kilpailuun toi se, että tuomarit oli laitettu istumaan lähelle uima-allasta, minkä seurauksena he kastuivat läpimäriksi kilpailun aikana.