Mikä poseeraus! Kylie Jenner uimapuvussa banaanien keskellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on luonut itselleen jo todella menestyksekkään uran omalla Kylie Cosmetics -meikkisarjallaan. Jenner on muuttanut kasvojensa ulkonäköä täyteaineiden avulla jo 15-vuotiaasta lähtien, mutta nyt hän on ottanut huulistaan kaikki täytteet pois.

Nyt 20-vuotias Kylie Jenner on alkanut markkinoimaan uutta SUMMER-kokoelmaansa, johon kuuluu uusi luomiväripaletti ja uusia huulipunasävyjä. Kampanjaan on otettu upeita värikkäitä kuvia, joissa Kylie Jenner itse poseeraa näyttävässä metallinhohtoisessa uimapuvussa.

Seksikkäässä kuvassa Kylie Jenner makoilee uimapuku yllään banaanien täyttämän alustan päällä. Naisen poseerausasento korostaa hänen kurvikasta vartaloaan ja etenkin Jennerin näyttävää lantiota. Toisessa kuvassa naisella on yllään tomaatinpunaiset lateksiset sääreen saakka yltävät sukat ja niihin sopiva pieni yläosa.

Summertime Fine 🍌 the summer collection drops this FRIDAY! We can’t wait!

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

SUMMER X KYLIE COSMETICS! #July13th #LimitedEdition

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

@kyliejenner wearing the SUMMER PALETTE & TANGERINE lipstick launching July 13th!

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

SUMMER PALETTE ☀️#July13 🍌 #LimitedEdition

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on