Candice Swanepoel julkaisi seksikkään selfien

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Mallikaunotar on ollut hetken poissa työelämästä ollessaan raskaana. Swanepoelin ja Hermann Nicolin toinen lapsi syntyi kesäkuussa.

Nyt mallikaunotar on julkaissut itsestään seksikkään kuvan, jonka hän on napannut peilin kautta. Kuvassa 29-vuotias Swanepoel esittelee paljasta selkäänsä ja takapuoltaan seistessään peilin edessä täysin alastomana.

Candice Swanepoel synnytti terveen pojan kotonaan tiistaina 19. kesäkuuta. Pian synnytyksen jälkeen naisesta alkoi leviämään sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän nautti aurinkoisesta päivästä uimarannalla. Nainen sai kuvien jälkeen osakseen ilkeitä kommentteja siitä, että hän olisi ollut huonossa kunnossa. Swanepoel muistutti tällöin fanejaan, että kuvat oli otettu 12 päivää synnytyksen jälkeen.

🤳

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on