Amanda Holden säteilee bikineissä – kuntokuuri on tuottanut tulosta

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Amanda Holden nähdään aina todella näyttävissä ja vartalonmyötäisissä mekoissa, jotka korostavat naisen hoikkaa vartaloa.

Tällä hetkellä 47-vuotias perheenäiti keskittyy omaan hyvinvointiinsa. Hän matkusti toukokuussa ison ryhmän mukana Portugaliin Prestige Boot Camp -leirille, jossa keskityttiin pelkästään osallistujien terveyteen, terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan. Tällä hetkellä nainen on lomailemassa yhdessä perheensä kanssa.

Seksikäs perheenäiti julkaisi nyt itsestään hänen Instagram-kanavallaan videon, joka on saanut monet epäilemään, että ikääntyykö naisen vartalo lainkaan. Videolla Holden tanssii uima-altaan reunalla näyttävissä sinisissä bikineissä ja pulahtaa uima-altaaseen uimaan.

#friendship #dipinthesea #janey ♥️📸by #Chrispy

A post shared by Amanda Holden (@noholdenback) on