Netflixin ulkoasu muuttuu – yhtiöltä kova lupaus tulevaisuudesta

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Netflix nauttii suuresta suosiosta ympäri maailman, mutta tämä ei tarkoita etteikö käyttäjiltä löytyisi siitä valitettavaa. Erityisesti kritiikkiä aiheuttaa hankalakäyttöinen ja usein sekavakin käyttöliittymä.

Nyt Netflix on ilmoittanut muuttavansa televisiosovelluksensa ulkoasua. Youtuben tv-sovelluksen tapaan ruudun vasemmalle sivulle ilmestyy erillinen valikko, josta löytyvät esimerkiksi hakutoiminto, katselulista ja erilliset osiot elokuville sekä sarjoille.

Uuden ulkoasun luvataan parantavan Netflixin käyttökokemusta. Ulkoasu muuttuu lähipäivinä ympäri maailmaa Netflixin televisioille, älytelevisioille, pelikonsoleille ja digiboxeille suunnatuissa sovelluksissa.

 

Netflix