Mies kouri tarjoilijaa – sai heti takaisin samalla mitalla!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Internetissä levinneellä videolla naisen takapuolta kourinut mies saa oppia kantapään kautta pitämään näppinsä kurissa. Häirinnän kohteena oleva tarjoilija taklaa hänet tavalla, joka on kuin suoraan vapaapainikehistä.

Yhdysvaltojen Georgiassa sijaitsevan VinnieVanGoGo-pizzerian valvontakameran videolla Emelia Holden on tekemässä työtään, kun 31-vuotias Ryan Cherwinski kourii häntä takapuolesta. Tarjoilija vastaa ahdisteluun tarttumalla miestä kädestä ja kaatamalla hänet maahan.

Tyttöystävänsä ja lastensa kanssa syömässä ollut Cherwinski pidätettiin myöhemmin seksuaalisesta ahdistelusta syytettynä. Monet kutsuivat 21-vuotias Holdenia sosiaalisessa mediassa sankariksi ja hehkuttivat hänen nopeaa reaktiokykyään sekä vahvuuttaan.

– Painan 52 kiloa. En tiennyt pystyväni laittamana hänet maahan tuolla tavoin. Kai minulla vain oli oikea asenne päällä, Emelia Holden kuvaili WTOC-uutissivustolle.

– Sillä hetkellä ajattelin vain: ”Ei, sinä et lähde minnekään. Saat vastata tekosi seuraamuksista”, nainen jatkoi.