Näin näytät varakkaalta – 5 niksiä parempaan ensivaikutelmaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etikettiasiantuntija Susie Wilson tietää, että ihmisten käytös vaikuttaa paljon siihen miten muut hänet näkevät. Ihminen pystyy muutamien asioiden avulla antamaan itsestään joko hyvin toimeentulevan tai kouluttamattoman kuvan.

Aiemmin on tutkittu, että ihmiset tekevät omat päätelmänsä jo ensimmäisten sekuntien aikana ensitapaamisesta. Nyt Susie Wilson paljasti Daily Mail -sivustolle mitkä yksinkertaiset asiat saavat ihmisen näyttämään varakkaalta ja koulutetulta muiden silmissä.

1. Lue laajasti kirjoja eri aiheista ja liitä ne käymiisi keskusteluihin.

2. Pysy kartalla maailman tapahtumissa ja lue uutisia.

3. Käy etikettikurssi ja opettele sosiaalisia taitoja.

4. Opiskele taidetta.

5. Ota selvää erilaisista kulttuureista.