Jada Pinkett Smith paljasti: ”Olin seksiriippuvainen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Karismaattisen näyttelijä Will Smithin kanssa parikymmentä vuotta naimisissa ollut näyttelijätär Jada Pinkett Smith on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa hänen oman Facebookissa esitettävän Red Table Talk -keskusteluohjelman puitteissa. Nainen paljastaa sarjassa arkaluonteisia asioita itsestään.

Nyt kahden teini-ikäisen lapsen äiti Jada Pinkett Smith kertoo, että hän on nuorempana ollut seksiriippuvainen. Nainen ajatteli kaikkien asioiden paranevan ja hoituvan seksin avulla. Samoihin aikoihin nainen saattoi juoda yksin kotona ollessaan kolme pulloa viiniä, joten addiktiot määrittelivät hänen elämäänsä.

Will Smith sanoi äsken Jada Pinkett Smithin olevan paljon muuta kuin pelkkä vaimo. Pariskunta on sitoutunut olemaan yhdessä koko loppuelämänsä ajan, joten Smithit pitävät toisiaan ennemmin elämänkumppaneina. He tietävät, että mikään ei voi erottaa heitä toisistaan.

Facing Addiction: Jada & Adrienne Share Their Family's Story

For the first time ever, Jada’s mom Adrienne Banfield Norris shares details of her 20-year heroin addiction, and how it affected a young Jada Pinkett Smith. Also joining the family is special guest August Alsina, and Will Smith’s youngest sister, Ashley Marie, both of whom have faced addiction.If you or someone you know struggles with addiction, we would like to help you find information about substance misuse, prevention and recovery. Please visit Facing Addiction with NCADD: resources.facingaddiction.org

Publiée par Red Table Talk sur Lundi 9 juillet 2018