Tästä lasista ei kuohuviini lopu heti kesken! Uutuus kiinnitetään suoraan pulloon

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Kuohiviinin ja samppanjan kaltaisia kuplajuomia on erityisen hankala nauttia suoraan pullon suusta. Nyt tähän ongelmaan on kehitetty ratkaisu, joka muuttaa pullon juomalasilla varustetuksi. Samalla pullossa olevat kuplat säilyvät ehtana.

Markkinoille on tullut Bottomless Bubble -niminen juomalasi, joka kiinnitetään suoraan pulloon. Toisin sanoen enää ei tarvitse pelätä kuohuviinin purskahtamista nenän kautta ulos, kun juomanautinnon takaa pullon suuaukkoon kiinnitettävä lasiosa. Lasi maksaa alle 11,5 euroa.

Juomalasi on perinteisen kuohuviinilasin kokoinen. Keksinnön avulla piknikillä ei enää tarvitse pelätä kaatuilevien kertakäyttölasien takia, vaan pullon ansiosta juomalasi pysyy aina tukevasti pystyssä ja paikallaan. Tuotetta myy FireBox-verkkokauppa.

Firebox