Emily Ratajkowskin bikinit eivät liikoja peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski yllätti kaikki maaliskuussa menemällä naimisiin salaa maistraatissa hänen poikaystävänsä Sebastian Bear-McClardin kanssa. Emily Ratajkowski ei ollut ikinä unelmoinut häistä, minkä vuoksi hänestä maistraatissa vihkiminen kuulosti hyvältä idealta.

Nyt Emily Ratajkowski on esitellyt upeaa bikinivartaloaan Miamin rannalla, jossa hän käyskenteli yhdessä tuoreen aviomiehensä Sebastian Bear-McClardin kanssa. Supermallilla oli yllään hyvin niukat vaaleanvihreät bikinit.

Emily Ratajkowskin mukaan hän ja aviomiehensä päättivät valmistaa omat sormuksensa vihkimistä edeltävänä iltana. Emily ja Sebastian olivat heti kosimisen jälkeen kävelleet Chinatowniin ja ostaneet noin 30 grammaa puhdasta kultaa, josta he takoivat itse kultasepän avustuksella itselleen sormukset. Emilyn sormuksessa on kaksi suurta timanttia.

Splash
Splash
Splash
Splash