Nina Tapio julkaisi herkän kappaleen Hanna-Riikka Siitosen muistolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen, että 1990-luvun puolivälissä Taikapeili-yhtyeestä tunnetuksi tullut laulaja-näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen kuoli maanantaina 47-vuotiaana. Hän menehtyi sairastettuaan peräti 18 vuoden ajan syöpää. Monet suomalaistähdet ovat esittäneet surunvalittelunsa Siitosen poismenon johdosta.

Taikapeili-yhtyeen toinen puoli ja Siitosen pitkäaikainen ystävä ja kollega Nina Tapio on nyt julkaissut ystävänsä muistoksi verkossa koskettavan kappaleen, joka on Taikapeilin taannoinen single Jos jäät mun luo. Tapion julkaisemalla musiikkivideolla nähdään mittava kooste Nina Tapion ja Hanna-Riikka Siitosen valokuvia heidän pitkän uransa varrelta. Kuvia on niin etelän yhteisiltä aurinkolomilta kuin keikoilta ja teattereista.

Hanna-Riikka Siitonen tuli viime vuosina tutuksi televisiokatsojille myös Yleisradion Uusi Päivä -televisiosarjan Lisbeth Kanervana, mutta hän jättäytyi sarjasta sairauslomalle alkuvuodesta. Tuolloin Siitonen kirjoitti faneilleen koskettavan viestin Instagramiin.

– Tutustuin Lissuun vuonna 2010. Siitä lähtien olen saanut elää ja luoda hänen kanssaan tarinaa, joka onneksemme jatkuu vahvana vielä hyvän aikaa. Minun on näyttelijänä kuitenkin tullut aika kiittää ja kätkeä valtava kasa muistoja sydämeeni, Hanna-Riikka kirjoitti.