Kohuräppäri 6ix9ine siepattiin ja ryöstettiin – toipuu nyt sairaalassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri 6ix9ine on joutunut aseellisen hyökkäyksen kohteeksi. Tähden kerrotaan joutuneen siepatuksi ja ryöstetyksi kotikaupungissaan New Yorkissa. 6ix9ine oli juuri palaamassa kotiinsa musiikkivideon kuvauksista, kun aseistautuneet mihet pysäyttivät hänen autonsa.

Sieppaajat veivät auton kuljettajan kännykän ja pakottivat räppärin mukaansa. He ajoivat 6ix9inen kotiin ja vaativat häntä luovuttamaan heille omaisuuttaan. Heidän mukaansa päätyi 750.000 dollarin edestä koruja ja 15.000 – 20.000 dollarin edestä käteistä. Räppärin tyttöystävä ja tytär olivat kotona tapahtumahetkellä.

Asemiehet ajoivat pois 6ix9ine edelleen mukanaan, mutta tähden kerrotaan onnistuneen paeta liikkuvasta autosta. TMZ:n mukaan räppäri on parhaillaan toipumassa koettelemuksesta sairaalassa.

6ix9ine, oikealta nimeltään Daniel Hernandez, on ollut useita kertoja tekemisissä lain kanssa muun muassa pahoinpitelystä syytettynä. Räppäri julkaisi taannoin tuoreen Fefe-singlensä, jolla vierailee Nicki Minaj.