1 000 kengurua valtasi lammaslaitumen – tätä ei usein nähdä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa kengurut ovat asukkaille melko tuttu näky luonnossa ja toisinaan myös omakotitaloalueillakin. Silti aggressiiviset, autojen päälle hyökkäävät ja keskenään painivat kengurut onnistuvat toisinaan yllättämään asukkaatkin.

Tällä kerralla eräät lammasfarmarit saivat kuitenkin nähdä tilallaan melkoisen näyn, kun lampaiden laiduntamiseen tarkoitettu maa olikin täysin kenguruiden peitossa. New South Walesissa Australiassa asuva perhe oli kuullut, että laitumella oli iso määrä kenguruita, mutta heidän tarkastaessa tilanteen eläinten määrä tuli kuitenkin yllätyksenä.

Isä, poika ja äiti olivat menneet yhdessä autolla tarkastamaan laitumen tilannetta. He olivat päättäneet kuvata näyn videolle, koska kenguruiden määrä ja ongelman laajuus pääsivät yllättämään heidätkin. Laitumella oli arviolta 900-1.000 kengurua kun perhe oli saapunut paikalle.