Näin vanhemmat lahjovat lapsiaan – tästä mallia lapsiperheisiin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet pienten lasten vanhemmat voivat toisinaan kohdata tilanteita, joista ei näytä olevan ulospääsyä muuta kuin lahjomisen ja kiristyksen avulla. Nyt huvittavalle Kyoot-kanavan julkaisemalle videolle on koostettu useita hauskoja tilanteita, joissa vanhemmat yrittävät suostutella lapsiaan.

Vanhempien tulee välillä suostutella lapsia tekemään vastoin heidän tahtoaan, koska lapset eivät useinkaan osaa toimia oman parhaansa mukaan. Suostuttelun avulla vanhemmat yrittävät saada lapset valitsemaan itse oikein, että heitä ei tarvitsisi pakottaa tai kieltää.

Pienten lasten kieltäminen nimittäin lähes aina takaa ison kiukuttelukohtauksen, jolta moni vanhempi yrittää välillä välttyä.

Videolla nähdään millä eri tavoilla vanhemmat yrittävät hieroa kauppoja pienten lastensa kanssa.

Lahjominen, kiristäminen ja suostuttelu vaativat melko paljon oveluutta, koska perheen pienimmät tuntuvat aina aavistavan sen jos niitä yritetään huijata ja saada tekemään omaa tahtoaan vastaan.