Julianne Hough on taas blondi: ”Sain seksuaalisuuteni takaisin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa. Pian häiden jälkeen Julianne muutti ulkonäköään värjäämällä vaaleat pitkät hiuksensa punaisiksi.

Nyt 30 vuotta täyttänyt tähti palasi takaisin juurilleen ja värjäsi hiuksensa takaisin vaaleiksi. Nainen paljasti, että punahiuksisuus oli kokeilu, jonka avulla hän halusi tutustua paremmin omaan seksuaalisuuteensa ja saada naisellisuutensa huippuunsa.

Julianne Hough nautti olostaan punahiuksisena, mutta kokee olevansa kuitenkin taas enemmän oma itsensä vaaleilla hiuksilla. Punahiuksisena nainen kuitenkin sukelsi omaan naisellisuuteensa ja koki itsensä todella seksikkääksi. Hän aikookin nyt pitää kaiken minkä hän itsestään oppi ja sisällyttää sen omaan identiteettiinsä myös vaaleahiuksisena.

PART 1 : 💋 Love dancing with my feminine and sensual girls @ashley_gonzo and @haleyfitzgerald There is nothing more powerful than a woman owning her truth and feeling free to be all parts of her. We can be boss lady’s, compassionate friends, nurturing mothers, sassy sisters, strong activists, fun and bubbly spirits, and sensual powerful beings. This is also just for me… when I move like this, it’s an expression for myself. I’m not “trying” to be sexy for “someone else” it’s for me. So… I’m sharing it with all of you to hopefully inSpire you to do something that makes you feel like a feminine woman today… just for YOU!!! #divinefeminine #feminineenergy 🧚🏼‍♀️ Choreography: @haleyfitzgerald Song: Harem by @miguel Shot by: @kristysowin 😳

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on