Koira otti osaa Kiki-haasteeseen – suloinen suoritus videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drake julkaisi Scorpion-nimisen albumin, josta on noussut jo useampi hitti. Etenkin In My Feelings -niminen kappale on levinnyt sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin ihmisten ottaessa osaa siitä tehtyyn Kiki, do you love me -nimiseen haasteeseen.

Haasteessa ihmiset soittavat kyseistä Draken kappaletta autossa, hypähtävät autosta kadulle ja tanssivat kappaleeseen tehdyn tanssin auton ulkopuolella kaverin kuvatessa auton sisältä tanssia. Nyt eräs todella taitava koira on ottanut osaa haasteeseen.

Suloisella videolla nähdään miten seitsemänvuotias Supra-niminen koira on ottanut omalla tavallaan osaa haasteeseen. Koira ei osaa tanssia kappaleeseen kuuluvaa koreografiaa, mutta se näyttää silti taitojaan kävelemällä takajaloillaan ja liikkumalla potkulaudalla auton vieressä samalla kun musiikki soi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.