Kylie Jenner upeassa leopardiasussa – tiimalasivartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on luonut itselleen jo todella menestyksekkään uran omalla Kylie Cosmetics -meikkisarjallaan. Jenner on muuttanut kasvojensa ulkonäköä täyteaineiden avulla jo 15-vuotiaasta lähtien, mutta nyt hän on ottanut huulistaan kaikki täytteet pois.

Nyt 20-vuotias Kylie Jenner poseeraa kauniina kuvissa, jotka nainen julkaisi omalla Instagram-kanavallaan. Useita tunnettuja tähtiä valokuvannut Sasha Samsanova on ikuistanut Jenneristä kauniit otokset, joissa naisella on näyttävä leopardikuosinen mekko yllään.

Kuvissa Kylie Jennerillä on näyttävä meikki, mutta hänen hiuksensa nähdään poikkeuksellisen luonnollisessa tilassa ilman värikkäitä peruukkeja tai hiuslisäkkeitä. Mekko istuu nuorelle naiselle täydellisesti korostaen kaunottaren pyöreää takapuolta, joka onkin useissa Jennerin julkaisemissa kuvissa aina näyttävästi pääosassa.

caught by @sashasamsonova

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on