8 miestä joukkoraiskasi vuohen Intiassa – raskaana ollut eläin menehtyi

Ohhoh! · Stara.fi

Seksi eläimen kanssa ei ole kaikkialla kiellettyä, mutta maailmalta kuuluu ajoittain raportteja ikävistä tapauksista, joissa miehet ovat hakeneet seksuaalista tyydytystä penetroitumalla eläimen kanssa. Nyt tällainen tapaus tulee Intiasta, jossa raiskaukset ovat jokapäiväisiä ja erittäin vakava ongelma.

Jälkikasvua odottanut vuohi menehtyi Intiassa Nuhin alueella, kun eläin joutui kahdeksan miehen raiskaamaksi. Miehet jäivät kiinni rysän päältä, kun vuohen omistaja Aslup sattui tulemaan samaan aikaan tyhjään rakennukseen katsomaan miksi vuohi huusi kauhuissaan, The Tribune India uutisoi.

Viisi miehistä pakeni paikalta ja kolme uhkaili omistajaa ja vaati tätä olemaan ilmoittamatta asiasta poliisille. Pian tämän jälkeen omistaja huomasi eläimen menehtyneen. Myöhemmin yksi raiskaajista palasi rikospaikalle ja ryhtyi retostelemaan eläimen omistajalle miten hauskaa miehillä oli. Poliisi etsii parhaillaan tekijöitä. Vuohi on lähetetty kuolinsyyntutkintaan.