Imppaaja piiloutui naisten vessaan – sitten alkoi tapahtua kummia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Tennesseessä on todistettu sekavan miehen käyttäytymistä McDonald’sin naisten vessassa. Nashvillessa sijaitsevan pikaruokalan saniteettitiloihin livahtanut 25-vuotias Brody Young oli sekoittanut aivokemiansa imppaamalla.

Poliisit saivat puhelun pikaruokalasta, jonka naisten vessassa oli ollut alaston mies koko päivän ajan. Vessakoppiin nakuna lukittautunut Brody Young oli silminnäkijöiden mukaan tehnyt loossissa X-hyppyjä sekä lyönyt seiniä. Poliisit olivat haistaneet vessassa vahvan liuottimen hajun.

The Smoking Gun kertoo miehen impanneen vessakopissa. Hänet pidätettiin, koska mies saattoi aiheuttaa vaaratilanteen sekä itselleen että muille ihmisille. Hän sai viuhahduksestaan 329 dollarin sakot.

Poliisi