Kimi Räikkösen poika tuuletti isän menestystä näyttävästi – voittajan elkeet jo nyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulakuljettaja Kimi Räikkönen lähti eilen Unkarin osakilpailuun kolmannesta lähtöruudusta ja ajoi lopulta värikkään kilpailun jälkeen kolmanneksi. Näin ollen Räikkönen nousi kisan jälkeen podiumille vastaanottamaan palkintoaan.

Osakilpailussa oli mukana myös Räikkösen poika Robin, jota mediat ovat seuranneet tiiviisti koko kisaviikonlopun. Huipennus saatiin kilpailun jälkeen, kun Robin roiskutteli vesipullosta vettä isänsä päälle kuin palkintopallilla ikään.

Double podium for us. Photo: @calloalbanese

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Lopulta Robin nousi itsekin yleisömeren yläpuolelle, jossa hän tuuletti isänsä menestystä kädet ilmassa. Katsojien sydämet sulivat viimeistään siinä vaiheessa, kun Robin roiskutteli vesipullosta vettä ilmaan. Video osoittaa, että voittajan elkeet ja maneerit ovat jo nyt upeasti hallussa. Robinin Minttu-äiti otti tyylikkäästä tempauksesta kuvia vieressä.