Mitä ihmettä? Mies haluaa näyttää Britney Spearsilta – hämmentävä näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin 32-vuotiaasta losangelesilaisesta Bryan Raysta, joka haluaa näyttää idoliltaan Britney Spearsilta. Mies on nyt jatkanut kauneusleikkausten sarjaa ja käyttänyt yli 100.000 dollaria ulkonäkönsä muokkaamiseen.

Jos maailmassa on yksi ylivoimaisesti eniten laulaja Britney Spearsia ihaileva henkilö, on kyseessä amerikkalainen Bryan Ray. Mies alkoi etsiä seksuaalisuuttaan 16-vuotiaana, eli samoihin aikoihin, kun Britney Spears teki nousua maailman tähtien kaartiin.

Ray tunsi välittömästi syvää yhteyttä Britney Spearsin kanssa ja halusi näyttää idoliltaan. Hän kävi ensimmäisessä plastiikkakirurgisessa operaatiossa 17-vuotiaana.

Nyt miehelle on tehty nenänkorjausleikkaus, poskitäytteet, ihokarvojen laserpoistoja, huulitäytteitä sekä botox-hoitoja. Hänen äitinsä, Lori Wynn, tukee muodonmuutosta ehdoitta – sekä osittain myös taloudellisesti.

Pääasia on, että Bryan Ray tuntee olonsa aidosti onnelliseksi. Mies kuitenkin tienaa pääosin rahansa työskentelemällä ahkerasti hänen kihlattunsa kanssa omistamassa kannabistuotteita valmistavassa yrityksessä.

– Olen otettu, jos joku kutsuu minua friikiksi. Rakastan friikkejä!, Bryan Ray hihkaisee Barcroft TV:n videolla.