Lapset löysivät lompakon ja 700 dollaria – video tallensi upean teon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rehellisyys maan perii, sanotaan. Yllättävän moni kuitenkin ottaa löytämästään lompakosta rahat ja palauttaa sen vasta sitten. Jos edes palauttaa. Nyt Yhdysvaltojen Coloradossa kolme lasta on noussut nettitähdiksi osoitettuaan olevansa rehellisiä.

Lapset löysivät nimittäin omakotitalon ajotieltä auton parkkipaikalta Nigel Draken lompakon, jossa oli 700 dollaria rahaa sisällä. Lapset päättivät tehdä päivän hyvän työn ja palauttivat lompakon välittömästi. Ketään ei ollut kotona, joten he jättivät valvontakameralle videoviestin, jossa kertoivat asiasta.

Kaiken lisäksi lapset kiittivät poistuessaan paikalta. Drake julkaisi videon sosiaalisessa mediassa, jotta saisi selvitettyä keitä lapset olivat. Videosta tuli heti nettihitti. Sen avulla lasten henkilöllisyys selvisi pian.

https://www.facebook.com/jamie.carlton.7/videos/vb.100000170824284/2247404311941908/