Uskomaton tilanne videolle – vankikarkuri matkusti poliisiauton katolla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Texasissa todistettiin taannoin tilannetta, joka oli kuin suoraan elokuvista. Siinä vankikarkuri matkusti liikkuvan poliisiauton katolla.

31-vuotiasta Martin Gregory Estradaa oltiin kuljettamassa poliisiautossa, kun hän onnistui pääsemään irti käsiraudoistaan. New York Post -lehden mukaan vanki rikkoi auton ikkunan ja kiipesi ajoneuvon katolle.

Autoa ajanut apulaisseriffi hälytti nopeasti apua paikalle. Hän ei pysäyttänyt autoaan ennen apujoukkojen saapumista. Hämmästyttävä näky ikuistettiin videoksi poliisiauton takana ajaneen autoilijan toimesta.

Estradaa oltiin kuljettamassa Abilenen kaupunkiin noin 240 kilometrin päässä sijaitsevassa sairaalassa tapahtuneen pahoinpitelyn jäljiltä. Häntä syytetään nyt myös virkavallan pakoilusta ja ajoneuvon luvattomasta käytöstä.