Popeda aloitti jättikonsertin väkevästi – tamperelaisuus tiivistyy tänään: ”Oman elämäntyöni kohokohta”

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Tamperelaisen manserockin ilmentymä, 40-vuotta täyttävä Popeda-yhtye, esiintyy parhaillaan Tampereen Ratinan stadionilla. Jättikonserttiin on saapunut järjestäjien viimeisimpien tietojen mukaan noin 28.000 katsojaa.

Lämmittelijänä esiintyi hetki sitten Jonne Aaron, joka nousee mahdollisesti lavalle myös illan päätähden kanssa. Alustavien tietojen mukaan yhtyeen keikka kestää ainakin kaksi tuntia, joten biisilistaa ei ole lähdetty liikoja karsimaan.

– Kyseessä on Popedan uran, eli oman elämäntyöni kohokohta. On tullut lenkkeiltyä enemmän kuin normikeikkaan valmistautuessa. Mielikuvaharjoituksiakin on tullut tehtyä miltä se 30.000 hengen eteen nouseminen mahtaakaan tuntua, Pate Mustajärvi kommentoi ennen konserttia.

– Popeda on kenties kovemmassa kunnossa kuin koskaan, joten odotan hauskaa, viihdyttävää ja miksei myös vähän nostalgista iltaa, Mustajärvi lisäsi.

Konsertin biisilista on seuraava:

1. Rokkikone2. Matkalla Alabamaan3. Kakskytä centtiä4. Lihaa ja perunaa5. Tahdotko mut tosiaan6. Hulapaloo7. Masuunimestarin musta maanantai8. Huummetta9. Elän itselleni10. Oodi makkaralle11. Tohtori Mustajärvi12. Sä lähdit taas13. Palle and the boys14. Mää ja tapparan mies15. Keskiyön blues16. Onhan päivä vielä huomennakin17. Punaista ja makeaa18. Helvetin pitkä perjantai19. Repe ja Lissu20. Rio De Janeiro21. Delilah22. Vankilalaulu23. Kersantti Karoliina24. Kellot lyö25. Kaasua, Komisaario Peppone26. 20 vuotta sikana27. Sukset28. Suuret setelit29. Kuuma kesä30. Kun mies unelmoi / öljytyt lanteet31. Sammakkalaulu32. Tää on se yö33. Ukkometso