Ulostekostaja iski kioskiin – heitti ämpärillisen lattialle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen mies on ilmiö. Joko Yhdysvaltain alligaattoriosavaltiossa toimii poliisitiedotus muita alueita paremmin tai sitten floridalaisessa juomavedessä on jotain, mikä saa paikalliset käyttäytymään todella omituisesti. Nyt esittelemme kakkakostajan nimeltään Damian Simms.

Humalassa ollut 41-vuotias Damian Simms oli käynyt toukokuussa floridalaisella St. Petersburgin 7-Eleven kioskilla. Miehelle oli jäänyt vierailusta ilmeisesti jotain hampaankoloon, sillä nyt hän palasi myymälään pahat mielessään. Hän kaatoi 7-Elevenin lattialle ämpärillisen ulostetta.

Simms oli saanut jostain käsiinsä ämpärillisen ihmisen jätöksiä. Poliisit arvelevat, että virtsan ja ulosteen sekoitus oli peräisin liikuteltavasta vessasta. Ulosteet tuhosivat tavaroita yhteensä 28 dollarin arvosta, The Smoking Gun uutisoi.