Isällä diagnosoitiin eturauhassyöpä – Kanye West keskeytti kaikki suunnitelmansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Kanye Westiä koettelee parhaillaan uusi perhekriisi. Tähden isällä, Ray Westillä on todettu eturauhassyöpä.

Kanyen kerrotaan keskeyttäneen kaikki tämänhetkiset suunnitelmansa auttaakseen isäänsä. Ray West on tällä hetkellä hoidossa Los Angelesissa. TMZ-sivuston mukaan miehen ennuste on kuitenkin toistaiseksi hyvä.

Valokuvajournalistina työskennellyt Ray West ja Kanyen äiti, Donda, erosivat räppärin ollessa lapsi. Pari kuitenkin pysytteli läheisissä väleissä ex-vaimonsa ja poikansa kanssa.

Donda West menehtyi vuonna 2007 leikkauksen jälkeisiin komplikaatioihin. Räppäri ja hänen äitinsä olivat erittäin läheisiä, ja Dondan kuolemalla uskotaan olleen merkittävä osa tähden hermoromahduksessa vuonna 2016.