Mies lauloi animaatiohahmojen äänillä – pysäyttävä lopputulos videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ääninäyttelijä Brock Baker esittelee hänen uskomattomia imitointitaitojaan hänen omalla YouTube-kanavallaan. Mies on aiemmin imitoinut videoillaan lähes täydellisyyttä hipoen muun muassa Simpsonit-sarjasta tunnettuja hahmoja.

Los Angelesista kotoisin oleva Brock Baker on julkaissut kanavallaan nyt uuden videon, jossa hän laulaa eri animaatiohahmojen äänillä. Kappaleeksi hauskalle videolleen mies on valinnut Rick Astleyn Never Gonna Give You Up -klassikkohitin.

Mies laulaa videolla tunnettua kappaletta imitoiden samalla 24 eri hahmoa, jotka ovat tunnettuja erilaisista piirretyistä lastensarjoista ja animaatioelokuvista. Kolmeminuuttinen video on oikea taidonnäyte, jonka aikana mies vaihtaa hahmoja saumattomasti muuttaen ääntään hetkessä täysin toisenlaiseksi.