Tapsan Tahdit keräsi Nokialle 11 000 kotimaisen musiikin ystävää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tapsan Tahdit keräsi tänä vuonna 11 000 kotimaisen musiikin ystävää Nokian Pirkkalaistorille 2. – 4. elokuuta. Tapahtuma huipentui loppuunmyytyyn lauantai-iltaan. Jo 32. kertaa järjestetty Tapsan Tahdit on yksi Suomen pisimpään järjestetyistä kevyen musiikin tapahtumista.

Kolmipäiväsessä tapahtumassa esiintyivät kotimaiset Jenni Vartiainen, Vicky Rosti, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani sekä Juha Tapio. Avajaispäivänä esiintyi myös Iskelmä-Finlandialla tapahtumassa palkittu Danny sekä viime vuonna palkinnon saanut Markku Aro.

Tarjolla oli runsaasti myös maksutonta ohjelmaa. Tahtiteltan päiväkonserteissa nautittiin tangokuningatar Johanna Debreczenin & Amorion keikasta, harmonikkamusiikista, kuorolaulusta ja tanssimusiikista. Myös Torilava Armas tarjosi monipuolista, paikallisin voimin järjestettyä ohjelmaa. Perheen pienimmille oli tarjolla Jokeri Pokeri Box – Taikashow.

– Sää suosi Tapsan Tahteja ja väkeä oli runsaasti liikkeellä. Myös artistivalinnat osuivat kohdalleen. Yksi Tapsan Tahtien kohokohdista on Iskelmä-Finlandia -palkinto. Sen julkistaminen siirrettiin alkuperäiselle paikalleen osaksi festivaalin avajaistapahtumaa ja se oli onnistunut ratkaisu, kommentoi tuottaja Jukka Heinämäki.