Torilla tavataan! Borat-tähden uusi hahmo on suomalainen tubettaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen koomikko Sacha Baron Cohen tunnetaan parhaiten Ali G, Borat ja Bruno -hahmoistaan. Kerroimme aiemmin kuinka hän on tekemässä paluun televisioon uuden satiirisen televisiosarjan myötä. Sarja on aiheuttanut tähän mennessä valtaisan kohun, jonka myötä esimerkiksi poliitikko Jason Spencer joutui eroamaan. Asiasta kertoi Yleisradio.

Who is America -sarjassa Cohen haastattelee vieraitaan naamioituneena. Amerikkalaisuuden ytimeen paneutuva sarja koostuu seitsemästä jaksosta, jotka on kuvattu viimeisen vuoden aikana. Hänen tuorein hahmonsa on yllättäen suomalainen tubettaja Ladislas ”Omgwhizzboyomg” Kekkonen, joka on saanut jopa oman Facebook-tilinsä.

Suomalaistubettajan haastateltavana nähdään kohuttu entinen poliisi Joe Arpaio, joka tuomittiin oikeuden halventamisesta profiloituaan ihmisiä näiden etnisen taustan perusteella. Myöhemmin presidentti Donald Trump armahti hänet. Haastattelun lopuksi Omgwhizzboyomg kysyy Arpaiolta suostuisiko tämä suuseksiin presidentin kanssa, jos Donald Trump sitä ehdottaisi. Vastaus on kyllä.