Scott Disick saa oman televisio-ohjelman – keskittyy kiinteistöbisnekseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityperheeseen kuuluvan Kourtney Kardashianin ex-poikaystävänä ja lasten isänä kuuluisuuteen noussut Scott Disick saa oman televisio-ohjelman. Mies tulee näyttämään kotikatsomoille yhden intohimoistaan, jossa myydään remontoituja kiinteistöjä voittoa tehden.

35-vuotias Scott Disick on tehnyt kiinteistökauppaa vuosien ajan. Mies ostaa edullisesti taloja, kunnostaa ne ja myy muhkeilla voitoilla eteenpäin. Realitysarjaa tullaan esittämään todennäköisesti ensi vuonna ainakin Yhdysvalloissa, RadarOnline uutisoi.

Ihmiset ovat nähneet aiemmin Scott Disickin esiintymässä ainoastaan Kardashianit -televisio-ohjelmassa tai juorulehtien palstoilla. Uusi realitysarja tulee esittelemään Scottin bisnesten lisäksi myös hänen elämäänsä 19-vuotiaan mallityttöystävä Sofia Richien kanssa.

Rough day at the office

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on