Suomalainen skeittimerkki lanseeraa Muumit-rullalautamalliston

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tove Janssonin luomat Muumit koristavat pian mukien ja sisustusesineiden ohella myös skeittilautoja. Helsinkiläinen Happy Hour Skateboards on nimittäin aloittanut yhteistyön Moomin Characters Ltd:n kanssa.

Happy Hour Skateboardsin Muumit-lautamallisto pitää sisällään viisi erilaista dekkiä. Niissä nähdään Tove Janssonin luomia piirroksia muun muassa Muumipeikosta ja Nuuskamuikkusesta sekä Möröstä.

Rullalautamallisto tuodaan myyntiin Tove Janssonin syntymäpäivänä, torstaina 9. elokuuta. Sen julkaisua juhlistetaan samaisena päivänä Helsingin Fredrikinkadulla sijaitsevassa My Favorite Things -liikkeessä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Happy Hour Skateboards kunniottaa tuotteillaan suomalaisia suurnimiä. Skeittimerkki on aikaisemmin lanseerannut myös kaksi menestyksekästä Tom of Finland -mallistoa.

 

9.8.2018 #MOOMINbyHappyHour

A post shared by Happy Hour Skateboards (@happyhourskateboards) on

Releasing this Thursday 9th of August #MOOMINbyHappyHour

A post shared by Happy Hour Skateboards (@happyhourskateboards) on

9.8.2018 #MOOMINbyHappyHour

A post shared by Happy Hour Skateboards (@happyhourskateboards) on