Kylie Jenner hehkui vihreässä asussa – tämä ei jää kadulla huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormin helmikuussa. 20-vuotias kaunotar esitteli sosiaalisessa mediassa jo kuukausi synnytyksen jälkeen nopeasti palautunutta vartaloaan. Nainen on kertonut ihmettelevänsä vartalonsa palautumista itsekin, koska hän ei ole syönyt viime aikoina terveellisesti.

20-vuotias Kylie Jenner julkaisi nyt hänen 110 miljoonan Instagram-faninsa iloksi kuvia, jotka naisesta on napattu Pariisissa kauniilla kattoterassilla. Jennerillä on kuvissa yllään neonvihreä pitkä hame ja toppi, joka paljastaa naisen timmin keskivartalon.

Jennerin asu korostaa upeasti naisen tiimalasimallista vartaloa. Aiemmin Kylie Jenner on myöntänyt, että hän ei ole kuntoillut kertaakaan synnytyksen jälkeen. Nainen on kertonut kiittävänsä hyviä geenejä siitä, että hänen vartalonsa on palautunut synnytyksen jälkeen niin nopeasti ennalleen, koska nainen ei ole tarkkaillut ruokavaliota lainkaan.

Chillin in Paris..🍏

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

bright colors all summer long ❤️🧡💛💚💙💜

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on