Nainen paljasti raskautensa pizzalla – henkilökunta kirjoitti viestin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tieto lapsen saamisesta on monille iloinen hetki, mutta erään parin tapauksessa se oli vielä tavanomaista iloisempi. Nainen päätti nimittäin paljastaa raskautensa pizzan avulla.

Dinos-pizzeriassa työskentelevä Twitter-käyttäjä Bby Leesh jakoi kuvan ravintolan saamasta kirjeestä. Siinä eräs nainen pyysi henkilökuntaa kirjoittamaan poikaystävänsä pizzalaatikon kannen sisään kauniin kirjaimin raskauden paljastavan viestin.

– Perhoset vatsassani ovat muuttuneet kahdeksi pieneksi jalaksi… Olen raskaana, viestissä luki.

Henkilökunta teki työtä käskettyä, ja lisäsi naisen kuvaileman viestin laatikon kanteen. Ihastusta herättäneestä tapauksesta tuli arvatenkin nopeasti viraalihitti. Kuvia on jaettu Twitterissä uudelleen jo yli 20 tuhatta kertaa, ja ne ovat keränneet jo yli 70 tuhatta tykkäystä.