Donald Trumpin tähti halutaan poistaa Walk Of Famelta – olisi historiallinen päätös

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesin kuuluisin katu, Hollywood Boulevard, tunnetaan myös nimellä Walk Of Fame. Yksi kadulla olevista tähdistä kuuluu Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpille. Tähti sijaitsee lähellä Highlandin risteystä ja Chinese Theatren kauppakeskusta.

West Hollywoodin kaupunginvaltuusto on nyt päättänyt ehdottaa Hollywood Chamber of Commercelle, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin tähti poistettaisiin kadulta.

Vuodesta 2007 kadulla ollut tähti on joutunut toistuvasti ilkivallan kohteeksi Trumpin aloitettua uransa Valkoisessa talossa. Lisäksi alueen yrittäjät ovat valittaneet mediassa, että tähti vie liikaa huomiota, eivätkä asiakkaat astu enää sen lähistöllä olevien liiketilojen ovista sisään ostoksille.

Ilkivallan ja bisnesten pilaamisen takia tähti halutaan poistaa myös Donald Trumpin ajamien päätösten takia. Muun muassa hänen edustamansa ilmasto- ja pakolaispolitiikka kuumentavat tunteita liikaa. Walk Of Famelta ei ole koskaan aiemmin poistettu yhtäkään tähteä.

Kadulla on yhteensä yli 2.500 tähteä. Donald Trump sai omansa Miss Universum -kilpailuorganisaatiossa mukana olemisesta, ABC News uutisoi.

Hollywood Chamber on sanonut, että eivät aio poistaa tähtiä kadulta, eikä West Hollywoodin kaupunginvaltuustolla ole tarpeeksi valtaa asian päättämiseksi.