Mies haluaa näyttää ikuisesti 47-vuotiaalta – käynyt kauneusleikkauksissa 90-luvulta saakka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kroatialainen realityjulkkis Neven Ciganovic nousi viime vuonna otsikoihin kauneusleikkauksessa käytetyn nukutuslääkkeen aiheuttamien komplikaatioiden takia. Mies sai lääkkeestä kivuliaan kestoerektion. Nyt Instagram-malli kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan, joihin ei ainakaan kuulu ikääntyminen.

Kroatialainen Neven Ciganovic haluaa näyttää koko loppuelämänsä ajan 47-vuotiaalta. Missiossa auttavat miehen ottamat plastiikkakirurgiset toimenpiteet, joita on tehty hänelle 25 vuoden ajan.

Kaikki alkoi polvivammasta, mikä sai miehen lihoamaan pullukaksi varhaisteiniksi. Kun hän teini-ikäisenä ryhtyi laihduttamaan, tuli ulkonäöstä ensimmäistä kertaa hänen pakkomielteensä.

Hän otti ensimmäiset huuli-implantit vuonna 1992. Tästä alkoi kehon ja ulkonäön muokkaaminen kohti nykyistä habitusta. Miehen ulkonäkö on muuttunut vuosien varrella radikaalisti.

Kauneusleikkauksista on koitunut myös haittaa, kuten hengitysvaikeuksia, joita mies yrittää korjauttaa uusien operaatioiden avulla. Hengitysongelmien korjausleikkauksen jälkeen hän aikoo muuttaa silmiensä värin pysyvästi.