Voimistelijan liikesarja loksautti leuat rannalla – tähän ei moni pystyisi!

Fitness Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Demi Bagby on yhdysvaltalainen voimistelija ja crossfit-atleetti, jolla on Instagramissa lähes miljoona seuraajaa. Naisen somesuosio tulee hyvin selväksi hänen hämmästyttävällä tuoreella videollaan.

Videolla Bagby nähdään San Diegossa sijaitsevalle uimarannalla, jonne hän ei ole suinkaan tullut vain maatakseen auringossa. Voimistelija päättää nimittäin tehdä rantahietikolla liikesarjan joka ei onnistuisi ihan keneltä tahansa.

Pitkä sarja koostuu useista erilaisista volteista, jotka nainen suorittaa rantahietikolla vaivatta. Demi Bagby omisti elämänsä kuntoilulle murrettuaan alaselkänsä 16-vuotiaana. Vaikka uhkakuvana oli jopa halvaantuminen, päätti nainen todistaa ettei ahkeralla treenaamisella miltei mikään ole mahdotonta.