Kesäromanssista aito parisuhde? Panosta näihin asioihin treffeillä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kesäromanssien ei ole tarkoitus olla satunnaista tapailua ja hauskanpitoa vakavampia. Joskus kuitenkin saattaa tuntua, että toinen osapuoli on alkanut kiinnostaa pelkkää deittailua enemmän. Tunteet määrittelevät suhteen vakavuuden.

Kesäromanssin kanssa kannattaa tehdä muutakin kuin pitää hauskaa. Yhteensopivuudesta kertoo enemmän se, kuinka osapuolet käyvät ruokaostoksilla tai muissa arkisissa askareissa. Onko heillä samankaltaisia mieltymyksiä tai mielenkiinnonkohteita?

Seksikumppanista on mahdollista tehdä seurustelukumppani, jos hänet ottaa mukaansa myös muille elämän osa-alueille. Esittele hänet ystäville ja perheelle. Keskustelkaa henkilökohtaisesta elämästä ja suunnitelkaa yhteisiä asioita tulevaisuuteen. Mitä teette syyslomalla?

Vaikka kesä olisi mennyt ihanasti uuden ihastuksen seurassa, kannattaa syksyn tullen tehdä todellisuustarkastus elämään. Romanttisen ja tavallisen elämän on soljuttava saumattomasti yhteen, jos haaveilee parisuhteesta. Älä unohda ystäviä tai omia harrastuksia.