Lentokentän terminaali evakuoitiin – seksilelua luultiin käsikranaatiksi!

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Lentoturvallisuuden kanssa ei voida olla liian varovaisia, minkä ansiosta täysin vaarattomatkin esineet johtavat toisinaan pommipelkoihin lentoasemilla. Nyt kokonaisen terminaalin evakuoinnin on aiheuttanut seksilelu.

Berliinin Schönefeldin lentoaseman turvatarkistuksessa olleesta laukusta löydettiin epäilyttäväksi kuvailtu esine. Työntekijöiden mielestä se muistutti käsikranaattia, joten lentoaseman D-terminaali evakuoitiin.

Kranaatin sijaan kyseessä oli kuitenkin Ann Summers -seksileluvalmistajan vibraattori. Matkalaukun omistanut mies kertoi Independent-lehden mukaan ostaneensa sen lahjaksi tyttöystävälleen. Poliisitutkinta lopetettiin ja D-terminaali avaatiin jälleen yleisölle.

Kyseessä oli jo kolmas kerta kymmenen vuorokauden sisällä, kun lentoasema evakuoitiin Saksassa. Vain paria päivää aikaisemmin useita lentoja peruutettiin Frankfurtin lentoasemalla erään matkustajan harhailtua lentoliikennealueelle kulkematta turvatarkistuksen läpi.