Rattijuoppo yritti päästä pälkähästä: ”Olen puhdas, täysverinen valkoinen tyttö”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaikkien kuuluisi olla tasavertaisia lain edessä varallisuudesta, etnisestä alkuperästä ja koulutuksesta riippumatta. Tämä oli ilmeisesti päässyt unohtumaan eräältä rattijuopumuksesta pysäytetyltä 32-vuotiaalta naiselta.

Poliisi pysäytti Yhdysvaltojen South Carolinassa asuvan Lauren Elizabeth Cutshawn holtittoman ajamisen vuoksi. Selkeästi päihtynyt nainen yritti päästä pälkähästä vetoamalla etnisyyteensä, taustaansa ja syntymäpäiviensä juhlimiseen.

– Olen puhdas, täysverinen valkoinen tyttö, Cutshaw puolusteli poliisin raportin mukaan.

Viranomaiset tivasivat, mitä nainen oikein tarkoitti tällä. Cutshaw vain vastasi että heidän pitäisi kyllä poliiseina tietää. Nainen kertoi myös saaneensa aina hyviä koulunumeroita, olleensa cheerleader ja kuuluneensa yliopiston sisarkuntaan.

Pysäytetyn selittelyt eivät kuitenkaan menneet läpi. Island Packet -lehden mukaan hänet pidätettiin rattijuopumuksesta, ylinopeuden ajamisesta, stop-merkin noudattamatta jättämisestä ja kannabiksen hallussapidosta.