Rolling Stone ylistää Jasper Pääkkösen elokuvaa: ”Mestariteos!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen näyttelijä Jasper Pääkkönen tekee parhaillaan historiaa, sillä hän on tärkeässä roolissa tänään ensi-iltansa Yhdysvalloissa saavassa Spike Leen ohjaamassa BlacKkKlansman-elokuvassa. Nyt Rolling Stone -lehti ylistää eilen Los Angelesissa juhlittua elokuvaa vuolaasti.

Splash
Splash

Kriitikot ja elokuvalehdet ympäri maailmaa ovat kehuneet BlacKkKlansman-elokuvaa ja monet heistä ovat maininneet erityisesti Jasper Pääkkösen, jota ei kriitikoiden mukaan uskoisi elokuvassa suomalaiseksi.

Taannoin myös elokuva-alan arvostetuin lehti Variety ylisti elokuvaa, ja nyt Rolling Stone -lehti toteaa sen olevan ”Rähisevä mestariteos” ja nimeää elokuvan yhdeksi koko vuoden parhaista.

Lehden mukaan elokuva onnistuu tekemään tositapahtumiin perustuvasta 1970-luvun tarinasta tulenaran syytöksen, joka on lopulta yksi Spike Leen parhaista elokuvista. Sitä verrataan jopa Leen aikaisempiin klassikoihin Do the Right Thing ja Malcolm X.

Splash