Scott Disick uskoo saavansa Kourtney Kardashianin takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kourtney Kardashianilla ja Scott Disickillä on kolme yhteistä lasta. Pariskunnan rakkaus alkoi rakoilla Scott Disickin raikulipojan elämän ja uskottomuuden vuoksi. Molemmilla osapuolilla on nyt uusi seurustelukumppani.

Kardashianit-realityohjelman 15. tuotantokauden ennakkokatselussa vihjailtiin, että Scott Disick uskoo edelleen palaavansa yhteen Kourtney Kardashianin kanssa. Mies on seurustellut noin vuoden 19-vuotiaan mallin, Sofia Richien kanssa. Hän kuitenkin pitää takaovensa aina avoinna ex-tyttöystävälleen ja lastensa äidille, Kourtney Kardashianille.

Pariskunnalla on kolme lasta, kahdeksanvuotias Mason, kuusivuotias Penelope ja kolmevuotias Reign. Kourtney Kardashian seurustelee nykyisin Younes Bendjiman kanssa, eikä hän ole sulkenut pois yhteisten lasten saamista, InTouch uutisoi.

i don’t even know my name anymore, they call me gorgeous

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on