Hollywood-tähden hurja syöksykierre – pidätyskuvassa kuin ihmisraunio

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kouluikäisenä viihdemaailmassa esiintymisen aloittanut Shaun Weiss oli takavuosina menestynyt lapsinäyttelijä. Hänen tunnetuin rooli oli 90-luvun The Mighty Ducks -elokuvissa esiintynyt maalivahti Greg ”Goldie” Goldberg. Nyt miehen pidätyskuva leviää netissä.

Hollywoodin raadollisuus nousee jälleen kerran esille poliisien julkaisemassa pidätyskuvassa. otoksessa oleva Shaun Weiss on kuin varjo entisestä. Julkisella paikalla päihtymystilansa vuoksi pidätetty mies näyttää huomattavasti ikäistään vanhemmalta, eikä häntä ole tunnistaa kuvasta.

Oroville Public Safety Departmentin julkaiseman tiedotteen mukaan Shaun Weiss oli pidätetty Pohjois-Kaliforniasta aikaisin lauantaiaamuna. Weiss oli ollut huumeiden vaikutuksen alaisena. Hänet toimitettiin Butten piirikunnan vankilaan.

We have been inundated with calls from various news outlets and others about an arrest that occurred over the weekend….

Publiée par Oroville Public Safety Department sur Lundi 6 août 2018