Koira oli rättiväsynyt – näinkin erikoisesti voi nukkua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englannista kotoisin oleva basset hound on bassetroduista tunnetuin ja suosituin rotu, joka toimii seurakoirana monissa maissa. Basset hound on melko suuri koira, jolla on kuitenkin todella lyhyet jalat. Koiran luonne on hyväntahtoinen ja todella rauhallinen, minkä vuoksi se päätyykin usein perheisiin lemmikiksi.

Nelly ja Boris -nimisiä basset hound -rodun edustajia pääsee seuraamaan päivittäin niiden omalla Instagram-kanavallaan. Etenkin yksi Nellystä kuvattu video on saanut aikaan paljon ihastelua, koska koiralla on niin hauska tapa nukkua.

Sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla nähdään miten Nelly on lopen uupunut. Koira on nukahtanut selälleen sohvalle ja näyttäisi olevan täysin tiedottomassa tilassa. Sen silmät ovat hieman raollaan, mutta kuitenkin kääntyneenä ylöspäin. Kaiken lisäksi koira vielä kuorsaa, mikä tekee tästä basset hound -neitokaisesta entistäkin huvittavamman näyn.