Poptähti Rita Ora kuin bikinimalli – täydellinen vartalo uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora julkaisi hetki sitten uuden heti hitiksi nousseen Girls-nimisen kappaleen, jossa ovat mukana myös tämän hetken kuumimmat naisartistit Cardi B, Bebe Rexha ja Charli XCX. Nyt Rita on ehtinyt ottaa hieman aikaa itselleen, sillä hän on suunnannut lomalle Eurooppaan.

Rita ja hänen poikaystävänsä kuvattiin eilen Italiassa Sardinian rannikolla, jossa he viettävät parhaillaan lomaansa massiivisen kokoisella huvijahdilla.

Lämmin Välimeri houkutteli eilen Ritan nauttimaan hurjista uimahypyistä, joiden myötä Rita Ora paljasti jälleen kerran olevansa edelleen mallinmitoissa.

Rita Ora on uuden musiikin myötä myös keikkaillut ahkerasti ympäri maailmaa ja treenannut kuntosalilla uusia konserttejaan varten. Hän tarjoilee usein silmänruokaa yli 13,6 miljoonalle Instagram-seuraajalleen näyttävien kuvien muodossa.

Splash
Splash
Splash
Splash