22-vuotias Amelia Windsor on seksikkäin brittikuninkaallinen – bikinikuvat kiteyttävät olennaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman katseet ovat viime vuosina kohdistuneet brittihoviin erityisesti sukun avioliittojen myötä siirtyneiden kaunotarten myötä. Prinssi Williamin vaimo Kate Middleton ja Prinssi Harryn vaimo Meghan Markle ovat nostaneet kuningasperheen profiilia merkittävästi. Kauneutta löytyy toki muutenkin.

Nyt otsikoihin on noussut ympäri maailmaa 22-vuotias Amelia Windsor, eli Lady Amelia, jota ei ole suotta nimetty seksikkäimmäksi kuninkaalliseksi. Prinssien serkku kiinnitti medioiden huomion, kun hän suuntasi kesällä lomailemaan Espanjan Ibizalle yhdessä 25-vuotiaan isosiskonsa Lady Marina Charlotten kanssa.

22-vuotias Lady Amelia Windsor on kruununperimysjärjestyksessä 37. sijalla, sillä hän on Prinssi Edwardin lapsenlapsi. Amelia on virallisesti mallikaunotar, sillä hänet nähtiin taannoin muotinäytöksen catwalkilla esittelemässä Dolce & Gabbanan uutuuksia. Brittilehti Tatler nimesi Amelian taannoin seksikkäimmäksi kuninkaalliseksi. Hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo lähes 60.000 seuraajaa.