Ruotsin miljonääriäiti sai potkut hittisarjasta – ei nähdä enää seuraavalla kaudella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsin miljonääriäidit televisio-ohjelmasta suomalaisille tutuksi tullut realitypersoona Gunilla Persson on jakanut vahvasti mielipiteitä vahvan persoonallisuutensa takia. Taannoin hän kertoi asettuvansa pääministeriksi säätääkseen uusia lakeja. Nyt hän on saanut potkut hittisarjasta.

Nöjesbladet-lehti kertoo, ettei Gunilla Persson ole enää mukana sarjan seuraavalla tuotantokaudella. Asia paljastui vasta ohjelman tiedotteesta, jossa Perssonin nimeä ei enää yllättäen mainittu lainkaan. Ruotsalaisen TV3-kanavan tiedottaja Susanne Nylén vahvisti tiedon Nöjesbladetille.

Seuraavalla kaudella ovat mukana Maria Montazami, Sofie Prydz ja Elena Belle. Lisäksi useita vuosia sitten sarjassa nähty Anna Anka tekee paluun sarjan tähdeksi. Hänet tunnetaan supertähti Paul Ankan ruotsalaisena vaimona. Elena Belle on seuraavalla kaudella jo perheenäiti saatuaan perheenlisäystä.

Gunilla Persson on aiheuttanut aikaisemmilla tuotantokausilla useita välikohtauksia, joista osa on aiheuttanut jopa vaaraa sivullisille. Hän on ollut äänekäs siviilissäkin, sillä taannoin hän peräänkuulutti lakimuutoksia internetin vihapuheen poistamiseksi. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun häntä oli nimitetty verkkokeskusteluissa psykopaatiksi.